Document d’Accessibilitat

Data de publicació: 02/08/2023 Última revisió: 02/08/2023

Introducció

A Calucho Ciclisme, ens comprometem a proporcionar una experiència en línia accessible i de alta qualitat per a tots els nostres usuaris, incloses les persones amb discapacitat. Estem treballant contínuament per millorar l’accessibilitat del nostre lloc web i assegurar-nos que es compleixin les Recomanacions del Model Europeu d’Accessibilitat.

Objectiu

L’objectiu d’aquest document és descriure les mesures i les característiques implementades al nostre lloc web per millorar l’accessibilitat i garantir que totes les persones, independentment de les seves capacitats, puguin accedir i utilitzar els nostres serveis i continguts sense obstacles.

Pautes i estàndards

Per aconseguir una accessibilitat adequada, seguim les següents pautes i estàndards:

  • Recomanacions del Model Europeu d’Accessibilitat.
  • Directrius d’Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) 2.1 del W3C en nivell AA.

Característiques d’accessibilitat implementades

A continuació, es descriuen les característiques d’accessibilitat que hem implementat al nostre lloc web:

1. Etiquetes i text alternatiu

Totes les imatges i elements multimèdia estan equipats amb descripcions adequades utilitzant atributs “alt” i “aria-label” per permetre la comprensió del seu contingut per a usuaris amb discapacitat visual.

2. Contrast de colors

Hem optimitzat el contrast de colors al nostre lloc web per assegurar-nos que el text i els elements visuals siguin fàcilment legibles per a usuaris amb discapacitat visual o dificultats de percepció de colors.

3. Navegació i teclat

Hem millorat la navegació mitjançant teclat per permetre als usuaris que no poden utilitzar el ratolí navegar i accedir a tots els elements interactius del lloc web.

4. Mida del text

El nostre lloc web permet l’ajust de la mida del text, facilitant als usuaris amb dificultats de lectura o visió augmentar la mida del text segons les seves necessitats.

5. Subtítols i transcripcions

Els vídeos i contingut multimèdia al nostre lloc web compten amb subtítols i transcripcions per assegurar que el contingut sigui accessible per a usuaris amb discapacitat auditiva.

6. Etiquetes i estructura semàntica

Hem utilitzat etiquetes HTML semàntiques apropiades per millorar l’estructura i la navegació del lloc web, la qual cosa beneficia als usuaris que utilitzen tecnologies d’assistència, com lectors de pantalla.

Millores futures

Reconeixem que sempre hi ha espai per millorar l’accessibilitat del nostre lloc web. A Calucho Ciclisme, ens comprometem a continuar treballant en la millora contínua de l’accessibilitat i a implementar noves característiques per garantir una experiència d’usuari inclusiva per a tothom.

Comentaris i contacte

Agrairíem els vostres comentaris i suggeriments sobre l’accessibilitat del nostre lloc web. Si teniu alguna pregunta o trobeu dificultats en l’accés al nostre contingut, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través dels següents canals:

  • Correu electrònic: ciclismo@calucho.com
  • Telèfon: 973 28 81 66

Conclusió

A Calucho Ciclisme, la nostra prioritat és garantir que el nostre lloc web sigui accessible per a tots els usuaris. Continuarem treballant amb dedicació per complir les Recomanacions del Model Europeu d’Accessibilitat i proporcionar un entorn inclusiu en línia per a tots els nostres visitants.

Espero que aquest document et sigui útil per abordar l’accessibilitat al teu lloc web. Tingues en compte que aquest és només un exemple i és necessari adaptar-lo i personalitzar-lo segons les característiques específiques del teu lloc web i les regulacions locals. Molta sort amb el teu projecte “Calucho Ciclisme”! Si tens més preguntes o necessites ajuda addicional, no dubtis a preguntar.

Desplaça cap amunt