Avís Legal

Aquest Avís Legal estableix els termes i les condicions d’ús del lloc web de Calucho Ciclisme. En accedir i utilitzar aquest lloc web, vostè accepta complir i estar subjecte als següents termes i condicions. Si no esteu d’acord amb aquests termes, us recomanem que no utilitzeu aquest lloc web.

 1. Informació de l’empresa: Empresa: Calucho Ciclisme Adreça: Alcalde Costa 30, 25002, Lleida Correu electrònic: ciclismo@calucho.com Telèfon de contacte: 973 28 81 66
 2. Propietat intel·lectual: Tot el contingut i materials presents en aquest lloc web, incloent-hi, però no limitat a, text, gràfics, logotips, imatges, vídeos, àudios, icones i programari, estan protegits per drets d’autor, marques registrades i altres drets de propietat intel·lectual que són propietat de Calucho Ciclisme o de tercers que han autoritzat el seu ús a Calucho Ciclisme. Queda estrictament prohibida qualsevol reproducció, distribució, modificació o utilització d’aquests materials sense l’autorització expressa per escrit de Calucho Ciclisme.
 3. Ús del lloc web: L’ús d’aquest lloc web es regeix per les condicions següents:
  • Vostè accepta utilitzar aquest lloc web només amb finalitats legals i de manera que no infringeixi els drets de tercers.
  • Us comprometeu a no utilitzar aquest lloc web per difamar, assetjar, amenaçar o violar els drets de privadesa d’altres persones.
  • Vostè reconeix que l’ús d’aquest lloc web és sota el seu propi risc i que Calucho Ciclisme no serà responsable de cap dany o perjudici causat pel seu ús.
  • Calucho Ciclisme es reserva el dret de modificar, suspendre o interrompre l’accés a aquest lloc web en qualsevol moment i sense avís previ.
 4. Enllaços a llocs web de tercers: Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. Aquests enllaços es proporcionen únicament per motius de comoditat. Calucho Ciclisme no exerceix control sobre el contingut d’aquests llocs web de tercers i no assumeix cap responsabilitat per ells. L’accés i l’ús d’aquests llocs web de tercers es fa sota el seu propi risc i està subjecte als termes i condicions d’aquests llocs.
 5. Protecció de dades personals: Calucho Ciclisme compleix la legislació aplicable en matèria de protecció de dades personals. Per obtenir més informació sobre com Calucho Ciclisme recopila, utilitza i protegeix les dades personals, consulteu la nostra Política de Privadesa.
 6. Llei aplicable i jurisdicció: Aquest Avís Legal es regeix i s’interpreta d’acord amb les lleis d’Espanya. Qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquest Avís Legal estarà subjecta a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Lleida, Espanya.

Si teniu alguna pregunta o consulta sobre aquest Avís Legal, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de les dades de contacte proporcionades anteriorment.

Desplaça cap amunt